Pred duel Budućnosti i Partizana, karta je zlata vredna

Podeli:
Izvor: KK Budućnost Voli

Košarkaši Budućnosti ugostiće ekipu Partizana u derbiju 22. kola ABA lige, imaće veliku podršku navijača, ali ostaje mali žal zbog epidemioloških mera koje su na snazi u Crnoj Gori, jer je izvesno da bi dvorana “Morača” bila ispunjena do poslednjeg mesta.

Naime, prema poslednjim epidemiološkim merama, u zatvorenim sportskim objektima dozvoljava se prisustvo publike do trećine broja sedišta uz posedovanje kovid potvrde i uz po dva slobodna mesta između gledalaca, što znači da bi na tribinama moglo da bude oko dve hiljade ljubitelja košarke, jer je kapacitet “Morače”, blizu šest hiljada mesta.

Iz Budućnosti su saopštili da će se u slobodnoj prodaji naći 500 ulaznica, što je prema navodima kluba, maksimum, imajući u vidu sezonske karte i pristigle rezervacije.

Izvor : KK Partizan NIS

Karte će se prodavati subotu od 12 do 18 časova na biletarnici SC „Morača“, a cene karata su sedam i 10 evra. Ukoliko karte ne budu rasprodate u subotu, a male su šanse da se to ne dogodi, prodavaće se i na dan utakmice od 10 časova.

Budućnost i Partizan su u vrhu ABA lige. Budućnost ima skor 14-4, a Partizan 17-3. Istovremeno, oba tima se bore za što bolju poziciju pred starta nokaut, odnosno TOP 16 faze u Evrokupu.

Izvor : KK Budućnost Voli

Velika borba je zagarantovana, pitanje pobednika je nemoguće proceniti, a zaista ostaje žal što dvorana neće biti ispunjena do poslednjeg mesta, jer bi u tom slučaju spektakl bio kompletan.

Međutim, zdravlje je bilo i ostalo na prvom mestu!

Komentari

Vaš komentar