Jokić: Voleo bih titulu sa Denverom, još bolje ako neko dođe

Košarka 13. mar. 202109:37
Podeli:
Nikola Jokić
Izvor: Maddie Meyer/Getty Images

Nikola Jokić je posle trijumfa nad Memfisom 103:102 dobio pitanje o tome koliko bi mu bila značajna titula sa Denver Nagetsima, odnosno da li bi postojala mogućnost da on napusti ovu franšizu i da prsten potraži na nekom drugom mestu i sa nekom drugom ekipom.

Naravno da hoću prsten, ali mislim da poverenje koje imam u celu organizacju Nagetsa, u igrače i sve ostalo, zaista želim da osvojim titulu sa Nagetsima. To bi bilo mnogo bolje nego da odem negde, ili da neko dođe, mada to bi bilo možda još bolje da neko dođe. Radije bih osvojio sa Nagetsima nego sa nekim drugi timom. Voleo bih da igram za Denver, ako ne osvojim titulu neće to toliko uticati. Cenim odnos koji imamo ovde„, rekao je Jokić.

On je inače tokom ovog odgovora posebno apostrofirao kako bi možda bilo još bolje da se titula osvoji ako bi neko došao u ekipu. To donekle šalje poruku o kojoj se dosta priča, a to je da Denver nema šampionski kalibar u aktuelnom sastavu i da je srpskom centru potrebna pomoć, kao i da je on sam nekad nezadovoljan kvalitetom saigrača.

Jokić je jedini Ol star igrač u Denveru, a pauzu za utakmicu u Atlanti nije proveo u lošoj ishrani kako je najavio.

Tužan sam što nisam jeo lošu hranu kao što sam želeo. U ponedeljak nisam radio ništa, u utorak počelo je telo da me boli. Nismo navikli da ne radimo ništa„, kazao je Jokić.

Nikola je u trijumfu Denvera dao 28 poena imao je i 15 skokova, a odigrao je i ključnu odbranu kada je Dža Morant u poslednjem napadu probao da donese trijumf Memfisu.

 

 

Komentari

Vaš komentar