Filipovski: Perkinsa ukočio vrat, rad se nije video

Košarka 09. jan 202121:014 komentara
Izvor: ABA/Partizan NIS

Trener Partizana Sašo Filipovski posle poraza od Borca u 14. kolu ABA lige istakao je da njegova ekipa u Čačku nije primenila skoro ništa od onoga što je radila na treninzima.

Crno-beli su pretrpeli sedmi neuspeh u regionalnom takmičenju, drugi od Borca.

Čestitam Borcu na više nego zasluženoj pobedi. Praktično su vodili od početka do kraja. U napadu su nas ‘raširili’, pogađali, igrali su dobru košarku. Na drugoj strani, u odbrani su mnogo puštali neke naše igrače, koji nisu pogađali,“ rekao je Filipovski i nastavio:

„Izgubili smo i Jaramaza, nadam se da nije teška povreda. Na kraju, normalno da nisam zadovoljan ni igrom ni napadom, iako smo radili, ali taj rad se nije video. Danas je u napadu bili premalo organizacije, premalo pametnih dodavanja i strpljenja, a na drugoj strani u odbrani smo bili loši prilikom vraćanja i pomaganja sa prvog dodavanja.”

Strateg crno-belih je pojasnio i zbog čega novajlija Džoš Perkins nije ulazio u igru.

„Posle treninga u petak ‘uhvatio’ ga je vrat i nije mogao da igra. Od juče ne može da pokreće glavu, ima bolove u gornjem delu leđa i nije mogao da nam pomogne.“

artizan u sredu u Beogradu protiv Trenta igra prvi meč u Top 16 Evrokupa.

„Nemamo mnogo vremena za razmišljanje i plakanje. Italijanska ekipa igra sličnu košarku kao Borac. Verujem da čemo da im odgovorimo na drugačiji način i odigramo mnogo jače nego danas,“ naglasio je Filipovski.

Komentari

Vaš komentar