Đorđević pred CSKA: Da pokažemo karakter ratnika

Podeli:
Aleksandar Đorđević
Izvor: xMassimoxPaolone LaPressex

Trener Fenerbahčea Aleksandar Đorđević je pred meč sa CSKA pričao o teškom rasporedu njegove ekipe, ali i o tome šta Fener treba da uradi da bi dobio u Moskvi. Meč je u četvrtak od 18 časova i gledaćete ga na Sport Klubu 3.

Fener ima tek dve pobede u Evroligi iz sedam mečeva, ali je u duploj nedelji izgubio od Barselone i Olimpijakosa na jedan posed. Tu nije kraj mukama Fenerbahčea jer je i pre toga gubio dosta mečeva na jednu loptu, a raspored ne pomaže ekipi Saše Đorđevića.

Igramo još jedan meč na strani, u prvom delu sezone raspored nam je veoma težak i igramo sa jednim od najboljih timova. Spremni smo za utakmicu. Povratili smo snagu i fizički i mentano. CSKA ima važna imena koja podižu meč na viši nivo. Klajburn neće igrati, a nama neće igrati Dajšon Pjer tako da očekujemo doprinos drugih igrača„, kaže Đorđević.

Sa druge strane znamo da se Šengelija oporavlja, što daje snagu i dubinu u rotaciji. Doveli su Keneta Farida čije ime donosi energiju na parket. CSKA je tim koji veoma poštujemo. Mi takođe tražimo pobede, idemo tamo sa licem koje ukazuje da smo spremni za borbu i sa borbenim karakterom kojeg pokazujemo cele sezone. Posle mnogo gustih mečeva koje smo na jednu loptu izgubili treab nam pobeda na strani. Nažalost dešavaju se te stvari ali držimo motivaciju i timski duh na visokom nivou od prvog dana. To je veoma posebna strana mojih igrača jer ove situacije nisu lake. Naš razvoj se nastavlja„.

CSKA sa druge strane takođe ima svojih problema jer sa skorom 4-3 ima jedan od lošijih evroligaških početaka. Armejci su izgubili od Asvela i Monaka na gostovanjima, a uz Fener će uskoro igrati sa Makabijem i Barselonom.

Komentari

Vaš komentar