Vujošević: Žao mi što Danilović odlazi

Košarka 24. avg. 201516:33 > 16:34
Podeli:
Izvor: Barry Gossage/National Basketball Association

Trener Partizana Duško Vujošević kazao je da mu je jako žao što je predsednik tog košarkaškog kluba Predrag Danilović podneo ostavku i dodao je da ne bi bilo moralno da ne uradi sve što može da se klub vrati na staze uspeha.

„Jako mi je žao što je Saša podneo ostavku. Godinama smo kao predsednik i trener bili najuspešniji tandem u srpskom sportu. Naša saradnja ne datira iz tog perioda, već mnogo duže. Ja uopšte ljude pamtim iz najlepših trenutaka. On je jako zaslužan za velike uspehe kluba. Partizan ostaje njegov iako je podneo ostavku“, rekao je Vujošević agenciji Beta.

Danilović je danas podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika kluba koji je opterećen finansijskim problemima. U medijima je često bila tema i mogući odlazak Vujoševića iz Partizana.

„Finansijska situacija je jako teška i ona prourokuje sve druge probleme. Videćemo šta može na tom planu da se brzo uradi. Osećam obavezu prema klubu i prema igračima i posebno navijačima…Ne bih smatrao moralnim da ne uradim sve što je moguće da se klub u ovakvoj situaciji vrati na staze uspeha“, rekao je Vujošević.