Vujošević: Tretman koji ima FK neće zavarati prave navijače!

Košarka 20. maj. 201516:49 > 16:52
Podeli:
Izvor: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Javna podrška legendarnog Predraga Mijatovića obradovala je sve u Košarkaškom klubu Partizan.

Nekadašnji as crno-belih, potom i šampion Evrope sa madridskim Realom poručio je svima kojima je crno-bela boja na srcu da pomognu da klub iz Humske postane ono što je bio – prvak Evrope.

Pre Mijatovića apel za pomoć košarkašima stigao je od fudbalera Anderlehta Aleksandra Mitrovića i nekadašnjeg igrača Partizana, Slovenca Zlatka Zahovića, kao i od rukometaša Ivana Dimitrijevića.

Ova podrška pokazuje koliko je Partizan velika institucija, da Partizan nije Duško Vujošević, i govori koliko je smešna nečija politička odluka da se KK Partizan efemerizuje, odnosno da se na njega stavi tačka“, rekao je Vujošević i izrazio nadu da će i ostali bivši članovi svih sekcija JSD Partizan prepoznati tešku situaciju.

Verujem kad do kraja postanu svesni opasnosti u kojoj se klub nalazi, da će se organizovanoj akciji pomoći priključiti veliki broj bivših igrača, trenera kojima je Partizan ognjište. To što momentalno fudbalski klub ima drukčiji tretman, neće zavarati prave pristalice da prepoznaju šta se sprema košarkaškom klubu. Niti će to biti anestezija da se izvrši konačna eutanazija nad košarkom“.