Mekejleb: Nedostaje mi Partizan, pamtim svaki detalj

Košarka 07. maj. 202020:44 > 20:50
Podeli:
Izvor: Catherine Steenkeste/EB via Getty Images

Nekadašnji košarkaš Partizana Lester Bo Mekejleb istakao je da će klub iz Humske uvek imati posebno mesto u njegovom srcu.

Omaleni Amerikanac je bio deo tima koji je u sezoni 2009/10 izborio plasman na Fajnal-for.

„Dule je veliki razlog mog uspeha u Evropi. On je veliki trener, motivator i dobra osoba. Naučio me je mnogo toga. Na terenu me je naučio da postanem bolji košarkaš. Jedan je od mojih omiljenih trenera za koje sam igrao. Nedostaje mi Partizan. I dalje gledam sve Partizanove utakmice. Navijači su najbolji. Kada sam došao to je bio prvi put da sam doživeo da igram pred navijačima kao što su oni. Kada oni navijaju kako navijaju, pevaju, onda ne želite da ih razočarate,“ rekao je Mekejleb za Mocartsport i dodao:

„Hemija u timu je bila fantastična od dana kada sam došao. Imali smo veoma dobre lidere kao i igrače. Da budem iskren, zaista sam se u Partizanu osećao kao kod kuće. Pamtim svaki detalj.“

Amerikanac posebno pamti dva detalja iz perioda provedenog u Beogradu.

„Rekao bih – ili kada smo pobedili Barselonu u Pioniru ili Kecmanov šut u Zagrebu. Tesno je, teško je odabrati jedan od ta dva,“ izjavio je Mekejleb koji od rastanka sa Saragosom nema klub.

Izvor : Rodolfo Molina/EB via Getty Images