Lomi se: Čikago – Klivlend G3 02:00 SK1

Košarka 08. maj 201515:39 > 15:41
Podeli:
Izvor: Doug Pensinger

Prosto je kao pasulj, nakon dve utakmice u Klivlendu, Kavalirsi i Bulsi počinju novu seriju koja se igra sa tri pobede. Samo, sada Čikago ima prednost domaćeg terena.

U prvoj utakmici, Bulsi su napravili brejk i iskoristili nedostatak Kevina Lava. Onda je Lebron Džejms rekao da će biti mnogo agresivniji u drugoj utakmici i to zacementirao sa 33 poena, osam skokova i pet asistencija.

„Potpuno je dominirao i u odbrani i u napadu. Ako je neko posumnjao da je trenutno najbolji košarkaš na planeti neka pogleda snimak ove utakmice“, rekao je Kajri Irving.

Džimi Batler je dobio za igrača koji je najviše napredovao i dok znamo šta mogu Derek Rouz i Žoakim Noa u odbrani, upravo Batler će morati da bude taj treći tas na vagi, ta opcija B koju morate da imate protiv tima kao što je Klivlend.

„Lepo je dobijati nagrade, ali je još lepše dobijati utakmice. Ovo je serija u kojoj moram da postanem muško. Čuvam Lebrona Džejmsa i znam da sve zavisi od mene, ako uspem da ga zaustavim, serija bi mogla da bude naša“, svestan je Batler.