"Ako Kavaj ode moraćemo da ga isprašimo sledeće godine"

Košarka 17. jun. 201906:09 > 06:26
Podeli:
Izvor: Ezra Shaw/Getty Images

Toronto Reptorsi još uvek nisu ni pošteno proslavili prvu NBA titulu u istoriji, a tu franšizu već boli glava zbog novinskih spekulacija o odlasku Kavaja Lenarda. Fred Vanvlit kaže da MVP plej-ofa ima pravo da ide gde želi, ali je uz to imao i šaljivi komentar.

U NBA nije tajna da se Kavaju Lenardu išlo u Los Anđeles još pre godinu dana kada je tražio trejd iz San Antonija. On je završio u Torontu gde je osvojio titulu šampiona NBA lige, a kako postoji opcija da on napusti Reptorse to je postala glavna tema koja kruži oko ove franšize.

 „Ne dozvoljavam da se bilo šta prećuti pa sam se odmah šalio na temu Kavaja kada sam prvi put pričao sa njim. Ne možemo ništa više da uradimo od ovoga. Uspeli smo, ovaj grad je uspeo… Pretpostavljam da zna šta ovde postoji i koliko je ovo posebno mesto. Ako odluči da ode moraćemo da ga isprašimo sledeće godine. Svi bismo voleli da se on vrati, ali ako on to ne želi ništa idemo dalje. Nije ni to najveća stvar na svetu“, rekao je Fred Venvlit u nedelju o Kavajevom potencijalnom odlasku iz Toronta. 

Trener Nik Nurs nije mnogo želeo da govori o Kavajevom ostanku, ali je poručio da misli da Reptorsi mogu da mu ponude dobar ugovor. Mark Gasol, Deni Grin i Paskal Sijakam takođe poručuju da žele Lenarda i dalje u timu. 

Čuo sam da Kavaj ima i kuću ovde da mu je neko dao kuću, a gde je moja kuća? Ne ali zaista, imali smo divno iskustvo, osvojili smo titulu i kada ti se to desi mislim da je normalno da isto to želiš da uradiš ponovo“, rekao je šaljivo Paskal Sijakam