Repeša: Jako loša koncentracija, jako loš meč

Košarka 10. feb. 201921:41 > 21:41
Podeli:
Izvor: KK Budućnost Voli

Jasmin Repeša trener Budućnosti delovao je prilično mirno i staloženo na pres konferenciji posle meča u kojem je njegova ekipa odigrala veoma loše i u kojem je poražena sa 76:67.

„Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedu. U odnosu na prikazano imali smo sjajan rezultat na kraju prvog poluvremena. Nivo koncentracije u mom timu je bio na neverovatno lošem nivou, nije bilo energije, nije bilo agresivnosti. Naravno, da ekipa igra onoliko dobro koliko joj dozvoli protivnik. Međutim, bez namere da umanjim uspeh Partizana, smatram da Budućnost može mnogo, mnogo bolje“, naglasio je Jasmin Repeša i nastavio:

„Partizan nas nije iznenadio odbranom. Jednostavno smo odigrali loše u oba pravca. Ne tražim alibi, ali je jasno da bi potpuno drugačije izgledali sa Bitadzeom u timu i bez njega. Partizan je mnogo poena postigao pod košem i posle prodora. Što se doigravanja tiče, zaista nemam želja. Tačnije rečeno, imam želju da odigramo mnogo bolje, da budemo u top formi kada krene doigravanje. Ako uspemo u tome, neće nam biti važno ko je sa druge strane parketa“.

Budućnost se sada okreće obavezama na finalnom turniru Kupa Crne Gore koji se igra 15. i 16. februara i na kome učestvuju Budućnost, Mornar, Lovćen i Sutjeska.