Lebron izubijan u Teksasu, kaže da je dobro

Košarka 28. mar. 201709:36 > 09:39
Podeli:
Izvor: Jason Miller/Getty Images

Košarkaš Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms rekao da je dobro pošto je zbog udarca u leđa morao da napusti utakmicu sa San Antonio Sparsima u trećoj četvrtini.

U trenutku kada je Džejms napustio igru, aktuelni šampioni su imali 24 poena zaostatka u odnosu na Sparse. Do Lebronovog izlaska sa terena je došlo pošto je osetio jak bol pošto ga je Dejvid Li udario laktom u gornji deo leđa.

Biću spreman do četvrtka. Zaradio sam udarac laktom u vrat i kičmu“, rekao je Džejms posle poraza Kavalirsa sa 103:74.

Posle udarca u leđa, koji se desio 28 sekundi pre kraja trećeg perioda, Džejms je ostao da leži na parketu oko pet minuta, a bilo je jasno da je u bolovima. Zvezda Kavalirsa je potom uz pomoć saigrača otišla do klupe, ali je nedugo zatim produžio do svlačionice, iz koje se nije vraćao.

Li je posle utakmice rekao da nije ni znao da je udario Džejmsa, već je mislio da je iskrenuo članak.

Pored Lebrona, poslednju četvrtinu su propustili i Kajri Irving i Kevin Lav, pošto je bilo evidentno da Kavalirsi ne mogu da izbegnu drugi poraz u poslednje dve nedelje.

Trener branioca titule Tajron Lu otkrio je da je razmatrao da odmori svoje zvezde u poslednjih nekoliko utakmica regularnog dela sezone, ali je Lebron bio protiv toga.

Trener ima svoju logiku, ali moramo da igramo“, naglasio je Lebron.

Naredna utakmica košarkaše Kavalirsa čeka u četvrtak, kada gostuju Bulsima u Čikagu.