Vestbruk: Na navijačima je da li će zviždati Durentu

Izvor: Ezra Shaw/Getty Images

U noći između subote i nedelje Kevin Durent će se prvi put vratiti u Oklahoma Siti otkako je napustio Tander i prešao u Golden Stejt Voriorse.

Otkako se Durent preselio u Kaliforniju, osećaj među navijačima Tandera je podeljen – jedni poštuju sve ono što je uradio za Tander, a drugi smatraju da je pokazao nepoštovanje prešavši u tim koji je eliminisao njihov u plej-ofu.

U avgustu, kolumnista iz Oklahome Beri Tremel je rekao da svi imaju šest meseci da odluče da li treba da navijaju za Kevina Durenta. Čekanju je došao kraj i odgovor da li će košarkašu Voriorsa navijači zviždati ili mu tapšati dobićemo naredne noći.

Tim povodom, novinari su pitali glavnu zvezdu Tandera ove sezone Rasela Vestbruka šta on misli. Vestbruk je istakao da očekuje istu atmosferu kao i svake večeri, a na pitanje da li će navijači zviždati Durentu ili ne odgovorio je:

To je na njima. Na njima je to šta žele da urade. Jasno je da je Kevin uradio mnogo za Oklahoma Siti i za naš tim dok je bio ovde, tako da je na njima. Mene generalno ne dotiče da li će zviždati ili ne, ja samo treba da izađem na teren i igram“, rekao je Vestbruk.