Džikić: Mi možemo bolje, može i PAOK

Košarka 09. feb 201700:25 > 00:26
Izvor: ABA, KK Partizan

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da očekuje bolju igru svog tima, ali i PAOK-a u revanšu šesnaestine finala FIBA Lige šampiona.

Crno-beli‘ su slavili sa 76:74 u prvoj utakmici, koja je odigrana u Solunu, a revanš je na programu 22. februara u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

„Verujem da moj tim može da igra bolje, isto kao i PAOK. Oba tima su odigrala ovu utakmicu posle velikih pobeda od pre nekoliko dana i zaista teških utakmica. Pretpostavljam da je bilo teško biti na vrhuncu emotivnih i fizičkih sposobnosti. Mislim da smo imali previše neiznuđenih izgubljenih lopti, ali su i oni promašili nekoliko polaganja, tako da su oba tima imala takve greške“, istakao je Džikić.

Džikić se takođe zahvalio bratskom klubu Partizana na sjajnom gostoprimstvu u Solunu.

„Hvala od vrha do dna, od predsednika do navijača. Imali smo nekoliko zahteva i sve su nam ispunili, visoka su klasa. Iskreno, ovo je moja 26. sezona kao trenera i nikada se nisam osećao ovako, nikada nisam iskusio ovako nešto. Borimo se na terenu i svi želimo da pobedimo, ali momci na tribinama se očigledno vole“, rekao je Džikić, koji je istakao i da je bio oduševljen kada je čuo navijače da pevaju poznate pesme, ali na grčkom jeziku.