Bjelica ne igra na turniru u Beogradu!

Košarka 10. jun 201622:27 > 22:30
Podeli:
Izvor: Getty Images

Nemanja Bjelica neće igrati na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpijske igre. Domaćin je Beograd. Za mesto u Riju, potrebno je prvo mesto u konkrenciji sa Angolom, Portorikom, Letonijom, Češkom i Japanom, kako bi puleni Aleksnadra Đorđevića stigli do Olimpijskih igara. Zašto? Objasno je menažder Aleksandar Rašković.

“Nemanja je otišao u Mineapolis na planirani sastanak sa novim trenerom i generalnim menadžerom, ali ono što je neplanirano su lekarski pregledi u klinici „Mejo“ i trenutno radi terapije i rehabilitaciju” rekao je Alekandar Rašković za „Novoti“ i nastavio:” Pred odlazak u SAD, Nemanja je bio na pregledima sa doktorom reprezentacije Draganom Radovanovićem. Posle slanja rezultata i mišljena lekara, Tibodo i Lejden lekari Minesote su odlučili da se urade dodatne analize na pomenutoj klinici, pod kontrolom klupskih lekara. U pitanju je upala nerva desne noge, zbog čega je već počeo rehabilitaciju, uz lagane treninge, pa se njegov povratak u Beograd očekuje za nekoliko sedmica – dodao je Rašković. 

Ostaje nada da će Srbija i bez Bjelice obezbediti mesto na Olimpijskim igrama, na kojima bi Bjelica ak se oporavi na vreme bio veliko pojačanje.