Marjanović: Upijam svaku Dankanovu reč

Košarka 20. okt 201513:52 > 13:54
Podeli:
Izvor: Tanjug/AP Photo/Darren Abate

Novajlija u NBA ligi Boban Marjanović prvo je pojavom skrenuo pažnju s one strane Atlantika, a kako se bliži početak sezone njegovi saigrači i trener San Antonija Greg Popović imaju sve više poverenja u reprezentativca Srbije.

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde je istakao da pokušava da igra čvrsto, ali i pametno.

Volim kada je prvi kontakt sa loptom zakucavanje. Lopta prođe kroz obruč i onda čujem reakciju ljudi. To mi se zaista dopada, daje mi vetar u leđa za nastavak utakmice“, rekao je Marjanović.

Srpski igrač ima tu privilegiju da radi i uči od legendarnog Tima Dankana, koji često ostane i posle treninga kako bi pomogao Bobiju.

Ne mogu rečima da opišem koliko mi znači sve što radi za mene. Dankan je jedan je od najboljih igrača na svetu i on meni daje savete. Svaki put ga slušam veoma pažljivo i pokušavam da uradim sve što mi kaže. Znam da je to sigurno najbolje za mene„, ne krije Marjanović.

„Volim da radim sa svim momcima. Zabavno mi je da vidim koliko različitih stvari možemo da uradimo na terenu i zabavno mi je da učim mlađe„, dodao je Dankan.

Nova sezona u NBA ligi počinje 28. oktobra po srednjeevropskom vremenu, a već te noći prenosićemo duel Čikago – Klivlend od 01:00 časova.

Sledeće večeri imaćemo priliku da vidimo i Marjanovića kada je na programu duel Oklahoma – San Antonio, takođe jedan čas posle ponoći.