Kejn: Tenzija iz svakog časa raste pred finale

Fudbal 08. jul. 202115:474 komentara
Podeli:
Izvor: Getty Images/Alex Morton

Kapiten reprezentacije Engleske Hari Kejn rekao je da je svestan da njegova ekipa još ništa nije osvojila, ali da jednostvano posle pobede nad Danskom u polufinalu Evropskog prvenstva nije bilo moguće obuzdati slavlje.

Reprezentacija Engleske će prvi put igrati u finalu evropskog šampionata.

„To će biti neverovatna prilika za nas. Veoma sam ponosan što predvodim momke u bilo kojoj utakmici, bez obzira na to što stvaramo istoriju i idemo u naše prvo finale. Kako se utakmica bude približavala siguran sam da će rasti i uzbuđenje. To će biti poseban dan, koji će doneti pobednika i poraženog, a mi moramo da budemo sigurni da ćemo biti na toj pobedničkoj strani“, rekao je Kejn, pa potom dodao:

„Teško je opisati rečima ovu atmosferu koja se događa u Engleskoj. Kada ste igrač ne možete unapred da se radujete bilo čemu, već morate da razmišljate samo o sledećoj utakmici.Međutim, postoje situacije kada je to teško. Jednostavno, budete okruženi navijačima, koji naprave takvu atmosferu da i vi krenete da pevate i radujete se sa njima. Naravno da smo svesni da još ništa nismo osvojili i da nas čeka velika borba u finalu“, poručio je Kejn.

Komentari

Vaš komentar