Vazura: Stanojević najveće pojačanje, biće novih igrača

Fudbal 12. jan 202219:09
Iliev, Vazura, Vučelić
Izvor: Marko Metlas

Direktor Partizana Miloš Vazura kaže da produžetak ugovora sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem predstavlja najveće pojačanje crno-belih ove zime, ali da se aktivno radi i na jačanju tima.

Stanojević je potpisao novu saradnju sa klubom iz Humske do 2024. godine. Ozvaničenje je stiglo na startu priprema za drugi deo sezone.

Zadovoljni smo produžetkom saradnje sa Stanojevićem, to je najveće pojačanje Partizana. Kada su u pitanju igrači, prelazni rok u Srbiji još nije zvanično ni počeo, ali mi pregovaramo sa igračima i videćemo. U toku meseca će biti određenih pojačanja. Trudićemo se da to bude pre polaska ekipe na pripreme u Turskoj„, rekao je Vazura.

Strpljenje će biti neophodno.

Prelazni rok je živa stvar i ne žurimo nigde, ne želimo da pravimo greške i da plaćamo nešto više nego što treba da plaćamo. Ekipa je na okupu, svi su zdravi i nije nam hitno da moramo transfere da završimo u dva dana. Možemo da realizujemo dogovor za sedam ili deset dana, ali biće pojačanja. Neće biti krucijalnih transfera, ali želimo da pojačamo konkurenciju i da Partizan bude bolji u drugom delu sezone„.

Stižu ponude i za igrače crno-belih. Konkretno, trojicu njih koje Vazura nije želeo da imenuje.

U ovom trenutku te ponude odbijamo. Ne želimo da pregovaramo o prodaji tih igrača. Videćemo, ali kao što smo najavili promene će biti minimalne i neće biti većih transfera. Ne želimo da poremetimo ovu ekipu ili da prodamo nekoga pa da nemamo vremena za dovođenje adekvatnih zamena. Želimo da nastavimo put ka tituli, blizu smo toga. Koliko smo blizu, toliko smo i daleko, ima još mnogo da se igra i to je razlog zašto nećemo prodavati značajne igrače u ovom prelaznom roku„, zaključio je Vazura.

Partizan drugi deo Superlige čeka kao lider sa pet poena prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Komentari

Vaš komentar