Vanja Vlahović sa 16 godina u prvom timu Partizana: Ti? Vi?

Fudbal 16. jan. 202111:181 komentar
Podeli:
Vanja Vlahović
Izvor: You Tube Printscreen

Fudbaleri Partizana u petak su pošli na pripreme, a u avionu za Tursku su se našli i neki mladi igrači koji su priključeni prvom timu iz omladinskog pogona. Među njima je i Vanja Vlahović koji ima svega 16 godina i bio je blizu već ove sezone da debituje za prvi tim, a pred polazak na pripreme je otkrio da je u početku čak persirao nekim starijim saigračima.

Vanja igra na poziciji napadača i još ga je trener Savo Milošević zvao na jednoj utakmici da bude među rezervama. Tada ipak nije ušao u igru, a nada se da će u ostatku sezone imati priliku da zaigra kod Aleksandra Stanojevića. Kaže da može da igra sve pozicije u napadu.

Sve u napadu mi odgovara da igram što je neki plus kod trenera. Najbola osobina koja bi me opisala je brzina. Taj debi za prvi tim mi je velika želja, bio sam na klupi i nije bio povoljan rezultat da uđem u igru„, kaže Vanja Vlahović.

On poručuje da mu je idol Robert Levandovski, kao i da se među starijim igračima najbolje slaže sa golmanom Nemanjom Stevanovićem. Vanja je apostrofirao i to kolika je razlika u godinama između njega i ostalih saigrača.

Prvi put kad sam došao bilo je malo problema, ima onih koji su stariji od mene deset, dvadeset godina pa je u početku bilo ti vi, vi ti, navikavamo se iz dana u dan smo sve bliži„.

Uz Vanju je još 29 igrača otišlo za Belek gde će crno beli biti dve sedmice.

 

Komentari

Vaš komentar