Trener Makabija: Mogli smo da damo još jedan gol

Fudbal 18. avg 202210:262 komentara
Podeli:
Izvor: xMatthiasxKoch via Guliver image

Posle pobede od 3:2 protiv Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu šampiona trener Makabija iz Haife Barak Bakhar je rekao da njegov tim može da igra u Evropi i da je to u sredu uveče i pokazao.

Meč u Izraelu je bio prilično neobičan. Dva puta se desio preokret jer je jednom vodio Makabi, pa je povela Zvezda, a zatim opet Makabi. Trener Barak Bakhar smatra da je njegov tim mogao i bolje..

„Počeli smo odlično, dali smo gol i mogli smo da damo još jedan. Meč je dobio lud ritam i na kraju smo mogli još jedan gol da damo što bi nam uvećalo prednost za revanš. Impresivan meč, ali ovo je samo prvo poluvreme, drugo će biti mnogo teže ali verujemo da možemo“, rekao je trener izraelskog šampiona.

„Imamo šest dana da se pripremimo, nažalost imamo meč u šampionatu i moramo da uradimo sve da ga dobijemo. Na poluvremenu sam rekao igračima da je ovo do njih, ili igraš taktički ili napdaš i uzimaš sudbinu u svoje ruek. ovaj tim je pokazao da može da igra sa jakim timovima iz inostranstva. Sigurno da oni imaju ludu atmosferu i sa navijačima su oni veoma jak tim“, dodao je trener Barak Bakhar.

Komentari

Vaš komentar