Tadić: Navijaću za Holandiju na EURO 2020

Fudbal 02. jun. 202123:12 > 23:291 komentar
Podeli:
Dušan Tadić Ambasador Holandije Joost Reintjes
Izvor: Foto Sport Klub

Kapiten reprezentacije Srbije i šampiona Eredvizije Ajaksa Dušan Tadić rekao je da će ne predstojećem Evropskom šampionatu navijati za nacionalni tim Holandije.

Povezane vesti

Dušan Tadić je na stadionu Voždovca bio pokrovitelj događaja na kome je obeležen jubijel – 50 godina od prve evropske titule Ajaksa. Slavni klub iz Amsterdama je te 1971. predvođen Veliborom Vasovićem, u finalu u Londonu pobedio tim Panatinaikosa sa 2:0.

Govorio je tom prilikom Tadić o legendarnom Vasoviću, o uspešnoj sezoni i duploj kruni sa Ajaksom, kao i o predstojećem Evropskom šampionata. Srbije i Tadića na žalost neće biti na EURO 2020, ali kapiten Orlova zna za koga će navijati.

Jeste, nažalost nas nema. Naravno da ću navijati za Holandiju, to je da kažem moja druga kuća. Voleo bih da oni urade nešto više na Prvenstvu Evrope. Iz sveg srca ću ih podržati„, rekao je Dušan Tadić.

Tom prilikom Tadić je dres Ajaksa sa svojim prezimenom poklonio ambasadoru Holandije. Njegova ekselencija, gospodin Joost Reintjes, veliki je ljubitelj fudbala i navijač Ajaksa. Njih dvojica napravili su i zajednički „selfi“.

EURO 2020 počinje 11. juna, a sve mečeve moći ćete da pratite u direktnom prenosu da na kanalima United media.

Dusan Tadic i ambasador Holandije Joost Reintjes
Izvor : Foto Sport Klub

 

Komentari

Vaš komentar