Stadion TSC: Nova svetlost obasjala bačkotopolske noći

Fudbal 24. maj. 202121:49 > 22:57
Podeli:
FK TSC Bačka Topola stadion
Izvor: Foto TSC Bačka Topola

Fudbaleri TSC otišli su na zaslužen odmor po završetku Superlige, ali se u Bačkoj Topoli užurbano radi na izgradnji novog stadiona. U ponedeljak veče prvi put su zasijali novi reflektori...

Povezane vesti

Nedavno su postavljeni grejači i ceo prateći sistem za teren, a sad su montirani semafori i prvi put su obasjali Bačku Topolu.

U toku je izgradnja novog stadiona, koji će po svim kriterijumima biti najmoderniji fudbalski objekat u Srbiji, izgrađen po svim standardima UEFA.

Stadion će biti kapaciteta 4.500 gledalaca, sa potpuno pokrivenim tribinama i svim pratećim sadržajima, površine oko 5.500 kvadratnih metara. U sklopu stadiona biće i moderan hotel za smeštaj igrača i trenera.

Izgradnja Centralnog stadiona započeto je 2017. godine, a njegovo otvaranje zakazano je za sledeću fudbalsku sezonu.

FK TSC Bačka Topola
Izvor : Foto TSC Bačka Topola

Kao što je poznato TSC je poslednje dve sezone u Superligi igrao kao domaćin na terenu susedne Sente.  To nije smetalo ekipi iz Bačke Topole da sezonu završi kao peta u ligi. Godinu ranije TSC je kao debitant zauzeo četvrto mesto, odmah iza Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine i prvi put u istoriji predstavljao srpski fudbal u Evropi.

Komentari

Vaš komentar