Šta je sledeće za Lea? Siti i Pep, PSŽ već pregovara, MLS?

Fudbal 06. avg. 202105:554 komentara
Podeli:
leo Mesi
Izvor: xLecoxVianax

Lionel Mesi neće karijeru nastaviti u Barseloni. Ta bomba je odjeknula u četvrtak, a odmah se postavlja pitanje gde će Argentinac igrati predstojeće jeseni. On nema mnogo vremena da se odluči jer klubovi imaju mogućnost da ga potpišu do 1. septembra.

Marka tvrdi kako je prvi favorit da potpiše Lea Mesija Mančester Siti. Razlog je taj što Mesi dobro poznaje Pepa Gvardiolu, a takođe nema napretka u transferu Harija Kejna u redove „građana“ te su vlasnici iz Emirata spremni da dreše kesu za najboljeg na svetu. Siti do sada nije ni prišao Mesiju jer su ga uvek smatrali Barseloninim igračem.

Isti list navodi da se ni Pari sen Žermen nije nadao ovakvoj bombi u Kataloniji. „Sveci“ su međutim po pisanju Fabricija Romana već u razgovorima sa Leom. Ipak problem u Parizu bi mogao da bude novac jer je PSŽ u manjku od 200 miliona evra. Prioritet je da se produži ugovor sa Mbapeom i da se zaradi 180 miliona evra od prodaje igrača. Parižani su se na tržištu već istrošili dovođenjem Ašrafa za 70 miliona, dok su transferi Ramosa, Vajnalduma i Donarume bili besplatni, ali su ipak plate tih igrača veoma visoke.

MLS je kažu takođe opcija, doduše nešto manje realna. Verovatnije je da će Mesi izabrati između Sitija i Pari sen Žermena, klubova koji jedini i mogu realno da ga plate. Ideja MLS se pojavljivala ukoliko bi Leo tamo otišao za dve ili tri godine, ali uz to da se u Americi jača imidž Barselone i španskog fudbala.

Komentari

Vaš komentar