Sampdorija izabrala Stankovića, čeka ga grčevita borba za opstanak

Fudbal 04. okt 202220:153 komentara
Dejan Stanković
Izvor: FK Crvena zvezda

Italijanski mediji prenose da su Sampdorija i Dejan Stanković postigli dogovor da srpski trener sedne na užarenu klupu slavnog kluba iz Đenove. Debituje protiv Bolonje.

Povezane vesti

„Dejan Stanković bi trebalo da bude novi trener Sampdorije. Postignut je dogovor, čeka se samo potpisivanje ugovora. Stanković će zameniti Đampaola na mestu novog trenera, javio je dobro obavešteni italijanski novinar Fabricio Romano.

Mediji na Apeninskom poluostrvu prethodno su objavili da je Sampdorija razgovarala i sa iskusnim italijanskim trenerom Klaudiom Ranijerijem, ali da nije prihvatio ponudu da preuzme posrnulu Sampdoriju.

„Klaudio Ranijeri je odlučio da odbije ponudu Sampdoriji – ne vraća se u italijanski klub i još uvek je dostupan na slobodnom tržištu trenera. Sampdorija je izabrala Stankovića kao novog trenera – dok se uskoro očekuju odluke Notingem Foresta, Vulvsa i Sevilje“, objavio je Fabricio Romano.

Bilo kako bilo, Dejana Stankovića čeka nimalo lak zadatak. Sampdorija je poslednja na tabeli Serije A zbog čega je pre dva dana smenila trenera Marka Đampaola.

Dejan Stanković bi na klupi Sampdorije trebalo da debituje na gostovanju dojučerašnjem klubu Siniše Mihajlovića – Bolonji.

Komentari

Vaš komentar