Ramos: Želim još tri godine u Parizu

Fudbal 12. apr. 202215:41
Podeli:
Izvor: REUTERS/Gonzalo Fuentes -

Fudbaler Pari Sen Žermena Serhio Ramos uprkos tome što je u martu napunio 36 godina smatra da će moći da igra vrhunski fudbal još četiri - pet godina.

Defanzivac je od prošlogodišnjoh dolaska u francuski klub imao problema sa povredama, ali ga to nije sprečilo da potom jako radi na treninzima i vraća se u staru formu.

„Planiram da igram još četiri ili pet godina na visokom nivou, a onda ću se okrenuti drugim stvarima. U Parizu imam još dve godine ugovora, a probaću da ga produžim na tri. Onda ćemo videti, dokle god me telo bude služilo. Što se tiče glave, maksimalno sam koncentrisan“, rekao je Ramos, pa potom dodao da bi radije igrao za najbolji tim na svetu, nego dobio nagradu za najboljeg igrača na svetu.

„Radije bih igrao za najbolji tim, jer na kraju krajeva, fudbal je timska igra i sve je podređeno pobedama. Radije bih igrao na svetskim i evropskim prvenstvima i u Ligi šampiona nego da budem individualno najbolji. A da bi se to ostvarilo, potrebna vam je pomoć cele ekipe“, rekao je Ramos.

Komentari

Vaš komentar