Noć skandala na stadionu u Humskoj: Bleda igra i ružne scene na tribinama

Fudbal 12. avg 202200:05 > 00:21120 komentara
Podeli:
partizan-aek-21645
Izvor: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Partizana su nakon bledog drugog poluvremena i remija sa kiparskim AEK-om 2:2 eliminisani iz kvalifikacija za Ligu Evrope, a utakmica će ostati upamćena i po ružnim scenanama na tribinama stadiona u Humskoj.

Povezane vesti

Kako je krenuo meč navijači crno-blih su skandiranjem „Uprava napolje“ jasno pokazali šta misle o čelnicima kluba, a kad su sa tribina počele da se čuju i uvrede na račun predsednika države, usledila je intervencija policija, pa je u finišu prvog dela igre došlo do tuče sa navijačima na istočnoj tribini.

U tim trenucima fudbaleri Partizana imali su rezultat (1:0), koji ih je vodio u produžetke, ali su u drugom poluvremenu potpuno pali. Istina, Rikardo je novim golom na trenutak vratio vođstvo i nadu, ali je ubrzo usledilo izjednačenje i potpun krah…

Nisu do kraja meča izabranici Ilije Stolice imali snage za još jedan pogodak. Videla se želja, ne i kvalitet u njihovoj igri. Ali to nije bio kraj mukama fudbalera Partizana…

„Uprava napolje“ još glasnije je odzvanjalo na kraju utakmice, kada su navijači tražili od igrača da i oni iskažu nezadovoljstvo prema čelnicima kluba.

Slede burni dani u Humskoj ulici.

partizan-aek-21646
Izvor : Pedja Milosavljevic/STARSPORT
partizan-aek-21646
Izvor : Pedja Milosavljevic/STARSPORT
partizan-aek-21642
Izvor : Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Urošević Vujačić partizan-aek-21643
Izvor : Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Komentari

Vaš komentar