Na ceni u Španiji: Brašanac u Osasuni do 2023.

Fudbal 15. jan. 202122:04 > 16. jan. 2021 00:36
Podeli:
Izvor: FK Partizan

Klub iz Pamplone potvrdio je u petak da je sa nekadašnjim kapitenom Partizana i povremenim reprezentativcem Srbije Darkom Brašancem produžio ugovor do 2023. godine.

Nema bolje potvrde za fudbalera da ga klub ceni od novog ugovora.

Darko Brašanac je u petak stavio potpis na produžetak saradnje sa Osasunom do 2023. Prethodni ugovor važio je do 2022. godine.

Klub iz Pamplone objavio je da je sa nekadašnjim kapitenom Partizana postigao novi dogovor, koji će srpskog vezistu zadržati u Baskiji još dve i po sezone.

Od dolaska u klub postao je veoma važan igrač za ekipu trenera Arasatea. Odigrao je 39 mečeva u kojima je ostvareno 15 pobeda. Njegove fizičke karakteristike, svestranost i takmičarski karakter bili su ključni za izvanredne partije, koje je pružio u proteklom periodu„, kaže se između ostalog u saopštenju Osasune.

Klub je takođe objavio da će otkupna klauzula za povremenog reprezentativca Srbije iznositi 8.000.000 evra.

U Španiji od 2016.

Darko Brašanac ima 28 godina i član je Osasune poslednjih godinu i po dana. U Španiji je od 2016. kad je stigao u Betis iz Sevilje. U proteklom periodu igrao je na pozajmicama i za Leganes i Alaves. Na Pirinejskom poluostrvu stigao je iz Partizana, a tokom profesionalne karijere igrao je jedan period za Smederevo kao pozajmljen igrač crno-belih.

Fudbaler rodom iz Čajetine dres A reprezentacije Srbije oblačio je tri puta.

Komentari

Vaš komentar