Miha: Imam još dve godine ugovora, dobro mi je u Bolonji

Fudbal 22. maj 202113:14
Podeli:
Izvor: Chris Ricco/Getty Images

Trener Bolonje Siniša Mihajlović je pred poslednje kolo Serije A i utakmice sa Juventusom poručio da ne bi menjao klub, ali sa druge strane ima poruku da se nikad ne zna šta može da se desi.

Siniša je trener Bolonje postao u januaru 2019. godine. Do kraja te sezone je izveo ekipu iz zone ispadanja, a zatim je uz sve probleme sa leukemijom ostao u klubu i etablirao ga kao stabilnog prvoligaša. Mihajlović ima ugovor do 2023. sa ovom ekipom.

Dobro mi je u Bolonji i radim sa klubom za budućnost. Nikad ne znaš ali sada sam miran i dobro mi je ovde„, poručio je Siniša Mihajlović na konstataciju novinara da skoro svi klubovi u Seriji A žele da menjaju trenera.

Mihajlović se zahvalio svima u klubu na saradnji u prošloj sezoni, a rekao je i da poslednji meč sa Juveom dosta znači.

Završili bismo u gornjem delu tabele ako pobedimo i to nam mnogo znači jer je to bio jedan od ciljeva ove sezone. Ako dobijemo to ćemo uraditi za sebe, grad, navijače, ne zbog drugih timova. Hvala navijačima koji su nam falili ove godine. Ono što smo iskusili ove godine nije fudbal i nije život. Sada stvari napreduju zahvaljujući vakcini. U Srbiji daju 30 evra onima koji se vakcinišu. Ima onih koji po tri puta idu na vakcinaciju„, dodao je Mihajlović.

On je pričao i o Juventusu i „neuspešnoj“ sezoni Andree Pirla.

Bolonja – Juve će biti najgledaniji meč sutra. Dolaze sa velikom prilikom… Biće motivisani do zvezda. U ovakvim mečevima su igrali intenzivno. Sve ćemo uraditi da uspostavimo našu igru i da budemo prisutni i fizički i mentalno. Juče sam bio u bolnici na analizama i zaspao sam tamo. Probudili us me kada sam sanjao da je Dibala šutirao penal za Juve na 0:0. Ne znam kako se završilo. Pirlo je osvojio Superkup i Kup Italije u prvoj godini u klubu. Šta želite da kažem o njemu? Ne mogu da ga krivim za Skudeto, pre ili kasnije bi ga Juve izgubio. U Ligi šampiona su bili dobri. Da li je mogao bolje? Da, ali i ja sam„, poručuje Mihajlović koji je analizirao i sezonu Bolonje.

Mnogi su debitovali, cenili smo mlade igrače i mislim da ako i ne završimo u gornjoj polovini tabele opet će biti dobra sezona. Falio nam je taj jedan mali skok da bi ovo bilo još divnije. Generalno s obzirom na to kako smo igrali mislim da smo igrali dobar fudbal, čak mislim da smo igrali bolje od timova koji su iznad nas na tabeli„.

Komentari

Vaš komentar