Matić: Nadam se da ćemo Murinjo i ja zajedničkim radom postići velike stvari

Fudbal 14. jun 202217:321 komentar
Podeli:
Nemanja Matić
Izvor: Angelo Carconi/Guliver Image

Bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić predstavljen je u Romi, u koju je došao na izričit zahtev trenera Žozea Murinja.

Kuda Portugalac, tu ide i Srbin. Kada se Murinjo vratio u Čelsi, insistirao je i da se Matić vrati na Stamford Bridž. Kada je preuzimao Mančester Junajted, iz Londona je doveo upravo visokog vezistu. A sada, kada se sprema za drugu sezonu na klupi Vučice, iskoristio je to što je Matiću istekao ugovor i doveo ga u „večni grad.“

– Zadovoljan sam i počastvovan što sam se pridružio klubu i ne mogu da dočekam start nove sezone sa saigračima. Roma je veliki klub, sa neverovatnim navijačima i trenerom Žozeom Murinjom, ko je poznat svima. Zbog njega nisam imao ni najmanju dilemu da li da dođem. Nadam se da ćemo zajedničkim radom postići velike stvari – rekao je Matić.

Pohvalno o novom pojačanju pričao je i generalni direktor Tijago Pinto.

– Nemanaj sa sobom ne donosi neosporan kvalitet, već i veliko iskustvo, kao i mentalitet koji nam je potreban. Ohrabrujuć je entuzijazam koji je pokazao u želji da nam se pridruži i siguran sam da će to biti samo polazna tačka u našem plodonosnom putovanju.

Komentari

Vaš komentar