Marković o Asanu: Imao je sezonu života i to nam je hvala?!

Fudbal 02. maj. 202118:34 > 19:4518 komentara
Podeli:
Izvor: FK Partizan

Fudbaler Partizana Lazar Marković prokomentarisao je odlazak Takuma Asana iz redova crno-belih. Japanac je tokom dana objavio da odlazi iz Humske zbog nekorektnog odnosa kluba prema njemu i dugovanja.

„Iskreno, toliko sam razočaran da nemam reči. Ovo govorim u svoje ime i nadam se u ime svih saigrača. Praznici su, imamo slobodne dane, nisam stigao ni sa kim da razgovaram, ali već sutra imamo trening kada nas, kao tim, čeka ova tema. Ovde se ne radi o novcu i platama, već o odnosu prema klubu i nama unutar njega. Da neko pogrešno ne razume, svi rade za novac i treba da budu plaćeni, ali postoji način na koji se nešto radi i u koje vreme. Ovo govorim ko neko ko je ponikao u Partizanu i sa mojim saigračima se mesecima i godinama borim za sveti grb“, rekao je Marković i dodao:

Povezane vesti

„Svaki stranac koji je došao u Partizan je uvek bio više poštovan i ispoštovan od strane svih nas. Trudili smo se da se osećaju kao kod kuće i da im našim igrama pomognemo da i oni budu najbolji. To je i slučaj sa Asanom. Odigrao je sezonu života i postigao 20 golova zbog tima, ne jer je bio sam na terenu. I to nam je hvala?! Da ostavi čitav tim na cedilu, trenera, saigrače i klub, tri nedelje pred kraj sezone i utakmicu finala Kupa? Da isključi sve telefone, ode za Japan i ni sa kim se ne pozdravi? To isto veče smo se vraćali svi autobusom sa gostovanja, nasmejani i srećni, ne sluteći šta sprema. Ovo je nečuveno. Što se tiče nas kao tima, ko ne želi da bude u Partizanu, nema mu ni mesta. Mi ćemo se konsolidovati i nastaviti našu borbu još jači“.

Crno-beli su se oglasili saopštenjem povodom ovog prekida saradnje.

Asano je član Partizana boi od 2019. godine, a prethodno je nastupao sa Hirošimu, Arsenal, Štutgart i Hanover. Za reprezentaciju Japana odigrao je 24 utakmice i postigao pet golova.

Komentari

Vaš komentar