Lopovi vezali i opljačkali porodicu bivšeg Piksijevog igrača

Podeli:
Eran Zahavi
Izvor: REUTERS/Russell Cheyne

Izraelaski golgeter Eran Zahavi propustio je utakmicu PSV Ajndhovena u Erediviziji proteklog vikenda nakon što ga je supruga pozvala da mu kaže da su ona i deca bili vezani i opljačkani dok je on klupskim autobusom putovao na utakmicu.

Povezane vesti

Mnogi su bili iznenađeni kad se Eran Zahavi nije našao u timu „filipsovaca“ u Tiburgu protiv ekipe Željka Petrovića. Kasnije se saznalo da je Izraelac preživeo pravu porodičnu dramu…

Dok je u nedelju klupskim autobusom putovao sa saigračima na utakmicu nazvala ga je supruga i saopšila mu groznu vest.

Dvojica lopova pojavila su se u nedelju u kući pod izgovorom da isporučuju paket, a zatim zapretili vatrenim oružjem njegovoj supruzi.

Holandska policija potvrdila je da su razbojnici upali u njihovu kuću u Amsterdamu, vezali Zahavijevu suprugu i njihovo četvoro dece i opljačkali ih. Srećom, niko nije povređen, ali je policija događaj opisala kao „traumatičan“ za porodicu fudbalera PSV Ajndhovena.

Veoma neprijatan događaj. Ovo prevazilazi običnu krađu ili provalu„, napisao je u ponedeljak izraelski internacionalac Eran Zahavi na svom nalogu na društvenim mrežama.

Holandska policija je saopštila da traga za dvojicom osumnjičenih starih oko 20 godina.

Ovo nije prvi put da fudbaleri ili treneri budu mete lopova dok igraju utakmice…

Eran Zahavi ima 33 godine i legenda je izraelskog fudbala. Ove sezone je postigao 10 golova za PSV u Erediviziji. U Holandiju je stigao posle četiri godine provedene u Kini gde je bio najbolji strelac u ekipi Gvangdžou R&F u kojoj mu je trener bio Dragan Stojković Piksi, sadašnji selektor Srbije.

Svojevremeno je u Makabiju iz Tel Aviva igrao zajedno sa srpskim internacionalcem Nikolom Mitrovićem, nekadašnjim fudbalerom Partizana, kruševačkog Napretka…

 

 

Komentari

Vaš komentar