Kovačević hvali: Lazetić kao Vlahović? Pre je kao Ibra

Fudbal 26. jan. 202214:091 komentar
Podeli:
Marko Lazetić
Izvor: Marko Metlaš

Nekadašnji srpski napadač Darko Kovačević pohvalno je govorio o novom špicu Milana Marku Lazetiću i uporedio ga sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Mladi igrač (18) kompletirao je transfer iz Crvene zvezde u Milan vredan četiri miliona evra. Na Čizmi se pitaju da li od njega mogu očekivati da bude novi Dušan Vlahović, ali Kovačević ima nešto drugačije mišljenje.

„Da li je Lazetić novi Vlahović? Pre bih ga uporedio sa Zlatanom Ibrahimovićem. Znam da je to jako teško poređenje, ali po svim karakteristikama me više podseća na Zlatana. Visok je, ali veoma okretan i gledajući tehniku i talenat sposoban je da uradi velike stvari“, istakao je nekadašnji fudbaler Proletera, Crvene zvezde, Šefild Venzdeja, Juventusa, Lacija, Sosijedada i Olimpijakosa.

Treba uzeti u obzir da je pred visokim napadačem (1.92m) veliki izazov. Za početak će morati da se izbori za svoje mesto u slavnom klubu sa San Sira u konkurenciji Zlatana Ibrahimovića, Olivijea Žirua, pa i Antea Rebića i Rafaela Leaoa.

"Reč je o momku koji ima 18 godina i rano je reći da li će dostići određeni nivo. Ali nešto vam govori činjenica da se Milan fokusirao na njega. Lazetić ima materijal za vrhunskog napadača. Znao sam da će završiti u velikom klubu, bilo je samo pitanje vremena. Milan je pobedio u trci, sada je na Marku da pokaže da je zreo da igra u Seriji A", dodao je Kovačević.

Lazetić je ponikao u Zvezdi. Ove sezone je odigrao 14 mečeva u Superligi Srbije, uz jedan gol.

Komentari

Vaš komentar