Imobile: Gol na EURO debiju na mom stadionu! Ne može bolje!

Italy's Lorenzo Insigne celebrates scoring their third goal with Ciro Immobile Ćiro Imobile Lorenco isinje
Izvor: REUTERS/Mike Hewitt

Napadač reprezentacije Italije i rimskog Lacija Ćiro Imobile bio je presrećan nakon ubedljive pobede nad Turskom 3:0 i postignutog gola na premijernom meču na EURO 2020.

Povezano

Italija je dugo plela mrežu oko Turaka da bi ih u drugom poluvremenu konačno savladala. Povela je autogolom Demirela, Imobile je duplirao prednost, a Insinje postavio konačnih 3:0 za Azure.

Bila je to deveta uzastopna pobeda za tim Roberta Manćinija.

Pokazali smo veliko strpljenje.  Turska ima odličan tim. Mnogima su napravili problememe. Pokušali smo da ih izmorimo u prvom poluvremenu, širili smo igru i terali ih da mnogo trče. U nastavku meča su pali. Posle prvog gola sve je bilo lakše. Morali su da se otvore i tada je naš kvalitet došao do izražaja„, rekao je Ćiro Imobile nakon premijerne pobede.

Imobile je bio presrećan što je postigao gol na Olimpiku, stadionu na kome igra njegov Lacio.

Postići gol na EURO debiju i na mom stadionu, ne može bolje od toga!

Oduševljen je i što su se navijači, bar u izvesnom broju, vratili na tribiine.

Konačno smo bili zajedno. Bilo je divno videti kako naši navijači slave nakon toliko vremena i ovog prokletog virusa„, prokomentarisao je Imobile za italijanske medije.

U drugom kolu grupe A u sredu 16. juna, Italija igra protiv Švajcarske, dok je rival Turske selekcija Velsa.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.