Gledajte Piksijeve Orlove protiv Jamajke na Sport Klubu

Fudbal 06. jun. 202120:17 > 21:501 komentar
Podeli:
Izvor: FSS

Fudbalska reprezentacija Srbije se u ponedeljak u 09:00 časova sastaje sa selekcijom Jamajke, a prenos iz Osake gledajte na Sport Klubu 1.

Selektor Dragan Stojković Piksi je put Azije odveo kombinovani tim, sa nekoliko standardnih prvotimaca, a četiri dana posle duela sa Jamajkom, Orlove očekuje utakmica sa domaćinom Japanom.

„Teren je odličan, uslovi su zaista fenomenalni. Svi smo prezadovoljni i nema razloga da tako ne bude do kraja našeg boravka u Japanu. Atmosfera u timu je odlična. Tako je od prvog okupljanja kada je Mister preuzeo reprezentaciju i nastavilo se i sada na putu ka Japanu. Bože zdravlja da sačuvamo takvu atmosferu i neće biti razloga za brigu kada je reč o rezultatima,“ rekao je Marko Petković, defanzivac TSC iz Bačke Topole i nekadašnji član Crvene zvezde i potom se okrenuo duelu sa Jamajkom.

„Znamo koga predstavljamo, osećamo težinu grba koji nosimo na dresu. Imamo sasvim dovoljno vremena da se upoznamo sa kvalitetima oba rivala, nikoga nećemo potceniti, uopšte ne sumnjam da ćemo obe utakmice odigrati maksimalno i da nećemo razočarati“.

Utakmica sa Jamajkom igra se bez prisustva publike.

 

Komentari

Vaš komentar