Gazeta: Dušana hoće Siti, Juve… Viola traži 90 miliona

Fudbal 06. okt 202110:09
Podeli:
Izvor: andreaxstaccioli

Dušan Vlahović je u utorak i zvanično rešio da odbije ponude Fiorentine. Otići će iz kluba, a ukoliko ode pre isteka ugovora što se i očekuje postaće najskuplji srpski fudbaler u istoriji.

Gazeta delo sport piše da će Fiorentina tražiti 90 miliona evra za svog napadača, a za njega su zainteresovani klubovi poput Juventusa, Mančester Sitija i Fiorentine.

Ugovor Vlahovića i Viole traje do juna 2023. godine i ukoliko Firentinci žele da zarade na Dušanu moraće da ga prodaju predstojeće zime ili na leto 2022. godine. Po tom ugovoru srpski napadač zarađuje tek 800 hiljada evra godišnje, a da je potpisao novi ugovor sa Fiorentinom onda bi imao četiri miliona evra narednih pet godina.

To su reči vlasnika Roka Komisa, a takođe bi u novom ugovoru stajala i otkupna klauzula od 80 miliona evra. Sada Fiorentina stavlja nikad veću cenu na Vlahovića i traži 90 miliona. Minulog leta je Atletiko nudio 55 miliona evra, a Fiorentina je to glatko tada odbila.

Vlahović je od prošle jeseni u fenomenalnoj formi. Dao je 21 gol minule sezone u Seriji A, dok je aktuelnu počeo sa četiri pogotka na sedam mečeva.

Komentari

Vaš komentar