Brazil – Srbija druga najtraženija utakmica na SP u Kataru

Fudbal 18. avg 202216:35 > 16:481 komentar
Podeli:
Fudbalska reprezentacija Srbije
Izvor: Ilustracija/ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Za Svetsko fudbalsko prvenstvu u Kataru do sada je prodato 2,45 miliona ulaznica, a njih više od 500.000 kupljeno je od 5. do 16. jula, objavila je FIFA.

Zanimljivo je da je prema izveštaju Svetske kuće fudbala druga na listi najprodavanijih utakmica Brazil – Srbija. Veća potražnja je samo za duel Kamerun – Brazil. Na listi najprodavanijih su i mečevi: Portugal – Urugvaj, Kostarika – Nemačka i Australija – Danska.

Navijači koji žive u Katru, Saudijskoj Arabiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Engleskoj, Argentini, Brazilu, Velsu i Australiji najbrojniji su među kupcima ulaznica – objavila je Fifa.

Tačan početak poslednje faze prodaje ulaznica putem interneta biće objavljen krajem septembra. Istovremeno sa poslednjom fazom ‘online’ prodaje, u Dohi će početi i prodaja ulaznica na prodajnim mestima.

Svetsko prvenstvo počeće dan pre nego što je to originalno planirano pa će 20. novembra posle svečanog otvaranja, prvu utakmicu odigrati reprezentacija domaćina protiv Ekvadora.

 

Komentari

Vaš komentar