Bjeković: Ne filozofiram, ovo je velika čast

Fudbal 24. maj 202120:415 komentara
Podeli:

Na sednici Izvršnog odbora, Nenad Bjeković je jednoglasnom podrškom desetorice članova, imenovan za zamenika predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Statutarno, iako bez punog legitimiteta, funkcija ustanovljena prošle godine, daje Bjekoviću maksimalna ovlašćenja, ekvivalentna predsedničkim.

Nenad Bjeković juče nije bio raspoložen za priču. Sasvim šturo, svestan trenutka, oglasio se na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Povezane vesti

„Odluka Izvršnog odbora je za mene velika čast i priznanje. Voleo bih da sam u lepšim okolnostima izabran za prvog čoveka srpskog fudbala, ovo što se dešava ne služi nikome na čast. Verujem da ću uz pomoć najbližih saradnika raditi za dobrobit srpskog fudbala”, poručio je Bjeković.

Zamenik predsednika FSS nije bio spreman za velika obećanja:

“Više sam čovek terena, ali imam uz sebe ljude koji imaju iskustva i znaju kako se rukovodi ozbiljnom organizacijom kao što je Fudbalski savez Srbije. Nikada nisam voleo da pametujem i da filozofiram o stvarima i temama u koje se ne razumem, ali sam dovoljno dugo u fudbalu da mogu da odgovorim obavezama i zadacima u delikatnom trenutku. Biće mi zadovoljstvo da vršim dužnost predsednika FSS do raspisivanja izbora“.

Komentari

Vaš komentar