Konte srećan: Mihajlović i ja smo prijatelji

Fudbal 30. okt 201416:59 > 17:01
Podeli:
Izvor: Tullio M. Puglia/Getty Images Sport

Selektor fudbalera Italije Antonio Konte rekao je danas da mu je Siniša Mihajlović prijatelj i da je srećan što ga je pozvao u trening centar Sampdorije.

„Siniša i ja smo prijatelji i srećan sam zbog njegovog poziva. Sampdoriji ide dobro i srećan sam zbog nje. Ovde ima interesantinih igrača“, rekao je Konte italijanskim medijima prilikom posete trening centra Sampdorije.

Mihajlović je nedavno kritikovao Kontea što ne poziva njegove igrače, iako je Sampdorija u samom vrhu tabele prvenstva.

Konte je prilikom posete rekao da Sampdorija, zajedno s gradskim rivalom Đenovom, postaje ozbiljan klub koji ima veoma važnu ulogu u italijanskom šampionatu.

„Ako uzmemo u obzir činenicu da investiraju u mlade igrače, mislim da su te dve ekipe predodređene da dobro rade i da se razvijaju. To je veoma važno za italijanski fudbal“, kazao je Konte.

Reprezentacija Italije će predstojeći prijateljski susret sa Albanijom odigrati na stadionu Marasi u Đenovi, kako bi prižila podršku tom gradu posle nedavnih poplava.

„Očekujemo veliki broj ljudi tog dana. Moramo da ostanemo bliski sa njima, oni su u prošlosti pokazali da imaju snage, a i podržavali su nas kad god smo igrali tamo“, rekao je Konte.