Fotografija sa Tošićem nije znak povratka u Bešiktaš

Fudbal 07. dec 202010:38 > 10:41
Podeli:
Izvor: sk

Duško Tošić završio je sa igranjem u Kini iz koje je otputovao u Tursku, a u Istanbulu je uslikan sa direktorom Bešiktaša Erdalom Torunogularijem. Dovoljno za navijače kluba da se ponadaju njegovom povrtaku.

Čim su na društvenim mrežama počele da se pojavljuju fotografije Duška Tošića koji boravi u Istanbulu, navijači Bešiktaša ponadali su se da to znači i njegov povratak u klub.

Dodatno je stvari začinila i fotografija srpskog defanzivca u razgovoru sa predsenikom kluba Erdalom Torunogularijem koji je požurio da demantuje vest o mogućem transferu:

„Duško se vratio u Tursku nakon odlaska iz Kine. Sreo sam se sa njim u Istanbulu, ali ovo nisu pregovori o transferu. Od 2015. se družimo i viđamo, ćaskali smo, ali ponovni transfer nije opcija“, rekao je on.

Navijači mu verovatno ne veruju i nadaju se transferu u januaru jer bi Tošić u klub došao kao slobodan igrač s obzirom da mu je ugovor sa Gvangdžo R&F istekao, a on ne planira još uvek da okači kopačke o klin.

Ne miruju, očekivano, ni navijači drugih klubova jer su brojni oni koji bi 36-ogodišnjeg Srbina rado videli u svom timu pa se tako u ponedeljak pojavila i vest (apsolutno neproverena jer je sa navijačkog foruma) da je Tošić dogovorio lične uslove sa Karagumrukom koji se takmiči u Superligi.