Uključi se: Partizan i Superstars za Dejana Radojičića

Fudbal 01. dec 202014:33 > 14:34
Podeli:
Izvor: Miroslav Todorović/FK Partizan

Fudbalski klub Partizan započeo je saradnju sa kompanijom "Superstars" i sav prihod od te saradnje ide u humanitarne svrhe.

Kompanija Superstars je pokrenula sajt supersta.rs na kome poznate ličnosti, u zamenu za određenu svotu novca, snimaju personalizovane video poruke adekvatne sadržine.

„Kao sportsko društvo koje na dnevnom nivou brine o potrebama drugih, prihvatili smo da budemo deo novog projekta kako bismo, uz vašu pomoć, imali konstantan priliv novca koji ćemo usmeravati na najbolji način“, rekao je Predrag Vujović, direktor marketinga FK Partizan.

Na sajtu supersta.rs/nešto stvarno super, možete da pronađete profile igrača prvog tima Partizana. Kada odaberete jednog od igrača i uplatite 18.000 dinara dobićete mogućnost da lično vi, ili neko kome želite da poklonite ovakav video, dobijete personalizovanu poruku odabranog igrača.

Fudbalski klub Partizan odlučio je da njegovi prvotimci za ovu akciju budu na raspolaganju od 1. do 15. decembra, a sav prikupljeni novac namenjen je lečenju Dejana Radojičića, dečaka koji je bez roditelja. Od 15. decembra na dalje Partizan će novac prikupljen na ovaj način na mesečnom nivou raspoređivati pojedincima i organizacijama kojima je najpotrebniji.

Dejan je rođen pre vremena, sa srcem na desnoj strani, jetrom na levoj i dve slezine. Sa šest meseci je otkrivena i cista na mozgu, a zatim mu se razvila epilepsija i cerebralna paraliza. Uprkos lošim prognozama, Dejan se do danas junački bori i to sa bakom Milunkom, koju zove „mama“. Dejan često ima epileptične napade, pije veliku količinu lekova, ne može da jede, pa ga razni sirupi i suplementi održavaju u životu. Odlazi u vrtić u grupu dece sa smetnjama u razvoju gde se dobro adaptirao i pokazuje napredak u socijalizaciji i komunikaciji. Dejanu su neophodna sredstva za lekove, suplemente, česte laboratorijske analize, kao i za operaciju i rehabilitaciju u banjskim uslovima.

Ukoliko ste u mogućnosti, pomozite i vi.