Bejl: Ne žalim što sam napustio Real

Fudbal 25. sep 202010:17 > 10:24
Podeli:
Izvor: Printscreen

Garet Bejl se nedavno vratio u Totenhem, za koji će sada nastupati kao pozajmljen igrač Real Madrida. Napadač je u razgovoru za Skaj Sport otkrio da se ne kaje što je napustio "kraljevski klub".

„Posle svega što se desilo ne žalim ni za čim. Sve ružno što je rečeno ili urađeno meni neka ide na čast onome ko je to uradio. Meni je najbitnije da sam čist pred samim sobom i svojom porodicom. Šta će ostali misliti me već ne zanima“, rekao je Bejl na početku razgora.

Velšanin kaže da je tokom svog angažmana u Realu odrastao kao čovek i fudbaler.

„Odlazak u drugu zemlju, gde vlada neka drugačija kultura i privikavanje na tamošnji život je bio deo odrastanja koji nema veze toliko sa fudbalom. Ne mogu da kažem da nije bilo raznih izazova i u fudbalskom smislu. Dok sam na terenu čujem kako mi ljudi zvižde, to nije bilo prijatno, ali je pomoglo da odrastem i naučim da se nosim sa pritiskom“.

Bejl se trenutno oporavlja od povrede tako da neće moći odmah da nastupa za Totenhem.

„Vredno treniram i čekam da se oporavim. Žao mi je što moja prva utakmica posle povratka u Totenhem neće biti pred navijačima zbog situacije sa koronom, jer sam video da su srećni zbog mog povratka. Siguran sam da bi nam pružili posebnu energiju. Želim da iskoristim svoje znanje i pomognem ekipi da se unapredi, ali želim i dalje da radim na sebi. Radujem se novoj sezoni i igranju fudbala“, poručio je Bejl.