Izvinjenje posle skandala: Podlegao sam provokacijama

Fudbal 14. sep 202023:48 > 15. sep 2020 00:14
Izvor: Thomas Eisenhuth/Getty Images

Posle ubedljivog poraza od svog bivšeg kluba i provokacija sa tribina fudbaler Hamburgera Toni Lajstner fizički se obračunao sa jednim navijačem Dinama iz Drezdena.

Trećeligaš Dinamo iz Drezdena ubedljivo je na svom Rudolf Harbing stadionu savladao nekad veliki Hamburger SV 4:1 i izbacio ga iz Kupa Nemačke, ali se posle zaslužene pobede domaćina mogo više govori o incidentu koji se dogodio posle meča.

Fudbaler poraženog tima 30-godišnji Toni Lajstner naprasno je prekinuo intervju koji je davao na tribini i prišao jednom navijaču Dinama, uhvatio ga obema rukama i oborio na zemlju. Brzo su svi reagovali i odgurnuli nervoznog fudbalera.

Ispostavilo se da je reč o bivšem fudbaleru Dinama, koji je rođen u Drezdenu. Nije više mogao da izdrži dobacivanja i provokacije navijača i odreagovao veoma ružno. 

Kad su se stvari smirile shvatio je kakvu je glupost napravio:

„Izvinjavam se zbog svog neprimerenog ponašanja i mogu samo da obećam da se ovo više nikad neće ponoviti, bez obzira kakve mi uvrede u budućnosti budu govorili“, napisao je Toni Lajstner na Instagramu i dodao:

„Vređali su me posle utakmice s tribina u mom rodnom gradu. To obično mogu da podnesem. Ali ovo su bile najgore uvrede, koji su se odnosile na moju porodicu, suprugu i ćerke. Jednostavno, eksplodirao sam“, rekao je Lajstner, koga sigurno čeka kazna posle incidenta.