Bolonja u drugoj fazi, Miha će odmah tražiti "varnice"

Fudbal 25. maj. 202011:37 > 11:40
Podeli:
Izvor: Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images

U trećem krugu testiranja niko od igrača Bolonje nije pozitivan na koronavirus pa će taj tim početi drugu fazu treninga u sklopu priprema za nastavak sezone.

Faza dva u treningu Bolonje počinje u ponedeljak popodne. Svi igrači su negativni na koronavirus pa će sada zbog toga moći da treniraju u većim grupama i moći će da ulaze u kontakte.

Italijanski mediji već pišu da će trener ekipe Siniša Mihajlović jedva dočekati trening na kom će biti dozvoljeni kontakti, žustrija igra i zato podsećaju na jednu od prvih izjava srpskog trenera po dolasku u ovak klub u januaru 2019.

Hoću da kostobrani varniče. Biće to prirodna selekcija: Ko god zasluži igraće, ko neće ide napolje„, rekao je tada Mihajlović, kada je došao u tim koji se borio za opstanak.

Zbog takve izjave treba očekivati da će Bolonja početi veoma ozbiljne treninge u skladu sa medicinskim protokolima.

Mihajlović je prošle sedmice rekao da će njegovi igrači morati da se naporno trude kako bi ostvarili željeni rezultat ove sezone. Bolonja je u Seriji A tačno na sredini tabele i nije ni blizu zone ispadanja, a u slučaju dobrih rezultata u preostalih 12 mečeva bi mogla i da se nađe na mestu koje vodi u Evropu.