Popović: Partizan napada Ligu šampiona!

Fudbal 13. maj. 201522:25 > 22:25
Podeli:
Izvor: FK Partizan

Predsednik Partizana Zoran Popović rekao je danas da su crno-beli osvajanjem 26. šampionske titule pokazali da imaju najbolji tim i da je imenovanje Zorana Milinkovića za šefa stručnog štaba bio pravi potez.

„Pokazali smo da imamo najbolji tim i najboljeg trenera i da je njegovo imenovanje pravi potez. Napad na Ligu šampiona je bilo moje predizborno obećanje i stojim iza toga. Naredne sedmice ćemo razmatrati eventualni spisak pojačanja i videćemo koga ćemo angažovati„, kazao je Popović novinarima u Kruševcu.

Partizan je pobedom nad Napretkom u Kruševcu od 2:0 dva kola pre kraja osigurao šampionsku titulu.

Crno-beli su zimus promenili Upravu kluba, a u javnosti se spekulisalo da je ona postavljena kako bi Crvenoj zvezdi prepustila trofej prvaka države.

Pročitajte i:

„Ovo je moj odgovor njima“, kratko je odgovrio Popović.

Potpredsednik kluba Milorad Vučelić, koji je i ranije bio u Upravnom odboru, kazao je da mu je ovo najdraža titula u karijeri.

„Ovo je titula svih nas iz uprave, ne samo polovine. Pokazali smo da smo najbolji tim na zelenom polju, gde se to inače i radi. Ne sećam se koja mi je ovo titula kao funkcioneru, ali mi je svakako najdraža“, rekao je Vučelić.