Saša Ilić: Idem i po 11. titulu

Fudbal 13. maj. 201522:00 > 22:00
Podeli:
Izvor: Foto/Srdjan Stevanovic/Getty Images Sport

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je danas da su crno-beli najviše pokazali, da su bilinajkonstantnija ekipa u Super ligi Srbije i da su zasluženo osvojili titulu šampiona.

„Ne mogu da kažem da je titula rutinski osvojena, ali smo sigurno najviše pokazali i bili najkonstantnija ekipa u prvenstvu. Sve vreme smo bili na prvom mestu„, rekao je Ilić novinarima u Kruševcu.

Partizan je pobedio danas Napredak u Kruševcu sa 2:0 i tako dva kola pre kraja Super lige Srbije osvojio 26. titulu prvaka države.

„Ovo mi je deseta titula u Partizanu i to je izvanredan podatak, sa kojim malo fudbalera može da se podiči. Idem i na 11. titulu… Ne mogu da kažem koja mi je najdraža, svaka mi je draga na svoj način. Sad izgleda kao da je ova lako osvojena, jer imamo 11 bodova više, ali moram da priznam da je u pojedinim trenucima bilo baš teško“, kazao je Ilić.

Nikola Drinčić je istakao da se zbog titule i vratio u Partizan.

„Zbog ovoga sam se vratio u Partizan i ne postoje reči da opišem koliko sam srećan. Ostaje nam još da osvojimo Kup, a onda ću znati kakvi su mi planovi, da li ostajem ili idem, jer želim miran da odem na odmor“, rekao je Drinčić.

Fudbaleri Partizana su osvajanje titule proslavili sa navijačima u Kruševcu.

Kako da se ne radujem? Za ovo se živi. Ovo mi je prva titula u Partizanu i samo mi u svlačionici znamo koliko ju je bilo teško osvojiti je. Ne smemo da zaboravimo da su veliki doprinos ovom trofeju dali igrači koji su nas zimus napustili, a čiji je doprinos bio veliki, poput (Danka) Lazovića, (Petra) Škuletića i (Vojislava) Stankovića, ali i prethodni stručni štab koji nam je dosta pomogao“, naveo je Drinčić.