"Bufon pogrešio sa Dibalom, Juve da traži nastavak"

Fudbal 29. apr 202023:13 > 23:25
Podeli:
Izvor: Michael Steele, Getty Images

Nekadašnji predsednik Juventusa Đovani Koboli Gilji govorio je o aktuelnom trenutku italijanskog fudbala, šta bi sada radio na mestu Andree Anjelija i o Bufonovom gestu na poslednjoj utakmici protiv Intera.

 – Jedino ispravno u ovoj situaciji je da se sport nastavi uz maksimalnu bezbednost. Ne razumem ove histerične ispade Spadafore. Za mene dileme nema, sezona se mora nastaviti. To bi oživelo industrijski sistem što fudbal jeste, a on ima značajan udeo u italijanskom BDP – rekao je Gilji.

Za sada nije poznat stav predsednika Stare dame Andree Anjelija povodom nastavka šampionata prekinutog usled pandemije koronavirusa.

Ne znam šta on misli, ali da sam na njegovom mestu svakako bih se zalagao za nastavak šampionata. Već sada se suočava Juventus sa velikim gubicima, a oni bi bili još i veći ukoliko se ne nastavi.

Na kraju imao je zamerku na ponašanje legende kluba Đanluiđija Bufona.

Mislim da je bilo prilično neodgovorno kako je grlio i ljubio Dibalu posle gola Interu, jer već u to vreme imali smo pandemiju. Dao sam mu prijateljski savet da ne bude tako prisan.

Inače, Dibala je i četvrti put bio pozitivan na koronavirus.