Navijač za primer: Mitrović šalje novac za KK Partizan

Fudbal 07. maj 201512:06 > 12:07
Podeli:
Izvor: Getty images, EuroFootball

Aleksandar Mitrović, fudbaler Anderlehta, nije zaboravio Partizan - odazvaće se na poziv "grobara" da se košarkaški klub novčano pomogne, prenosi Alo.

„Želim da na konkretan način pomognem košarkaškom klubu, uplatiću određenu svotu kako bi se finansijska situacija stabilizovala. Partizanovac sam, to je moja obaveza, a apelujem i na ostale sportiste iz crno-bele familije da prepoznaju koliko je težak trenutak. Ima nas dosta koji smo u inostranstvu potpisali dobre ugovore, red je da vratimo bar deo onoga što je nama Partizan dao. Iz košarkaškog kluba se nikad nisam ni sa kim družio, utakmice sam gledao i gledaću, navijaću za Partizan dok sam živ, ali sad moramo da zbijemo redove, da pokažemo kakvi smo zapravo ljudi“, izjavio je Mitrović za Alo i dodao da bi voleo da od njegove prodaje što veću korist ima i fudbalski ogranak Partizana.

„Moj klub je zaslužio i svih 100 miliona evra, he-he… Zaista, navijaću da taj transfer bude što veći i zato što bi od toga korist imao i Partizan. To je klub koji me je najviše naučio fudbalu, životu… Ponosan sam na svaki trenutak koji sam proveo u Beogradu, na stadionu, u druženju s prijateljima, igračima, trenerima… Raduje me što ćemo vratiti šampionski trofej u vitrine, zaslužili su ga momci, svaka im čast“, naglasio je popularni Mitrogol.