Terzić: Sudijska komisija potura laži, komanduje im Karadžić

Fudbal 06. maj 201511:06 > 11:07
Podeli:
Izvor: Tanjug/Dragan Stanković

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, izjavio je da inicijativa za smenu čelnika Fudbalskog saveza Srbije nije nova, ali juče je, kako saznaje Sport, počelo sastavljanje zvaničnog zahteva.

Postoji mnogo argumenata, a Zvezda u ovoj misiji ima dovoljno saveznika koji su spremni da pomognu i da se jednom zauvek stavi tačka za dobrobit srpskog fudbala. Davali smo priliku, čekali i nismo dočekali da se nešto promeni na bolje, a sada smo uzeli stvari u svoje ruke“, rekao je za Sport Terzić i dodao da će na udaru biti i organi koji se bave vođenjem takmičenja.

Prvo Sudijska komisija koja potura mnoge laži. Odluke su tendenciozne, kao i procene, a jasno je da tome doprinose pritisci i komandovanje Karadžića. Naravno, da nismo zadovoljni Đorđem Gajdobranskim, koji delegira arbitre, ali ni onima koji im daju poturene ocene“.

Terzić je naglasio da nije postavljen rok za smenu Karadžića, ali i da je Zvezda ima najveću odgovornost za srpski fudbal.

„Kao najveći i najtrofejniji fudbalski kolektiv na ovim prostorima jasno je da treba da se pitamo, ali i da preuzimamo globalno veću odgovornost i niko ne sme da potceni resurse Crvene zvezde. Naše probleme smo rešavali i njima se i dalje bavimo, ali nećemo da gledamo više ljude koji su fudbal i FSS srozali na svim lestvicama“, zaključio Terzić.