Siniša: Nisam heroj, morao sam da dam snagu porodici

Fudbal 17. jan. 202017:01 > 17:13
Podeli:
Izvor: Valerio Pennicino/Getty Images

Siniša Mihajlović je po prvi put govorio o procesu lečenja leukemije kojeg je počeo pre nekoliko meseci. U italijanskoj televizijskoj emisiji Verisimo je pričao i o porodici, teškim trenucima u toku hemoterapije, ali i o Zlatanu Ibrahimoviću.

Imao sam 13 hemoterapijskih tretmana u pet dana, ali posle trećeg sam već hteo sve da uništim. Prvi krug je bio najgori, imao sam napade panike koje nikada nisam imao jer sam bio zaključan u sobi. Nisam mogao da izađem i ludeo sam. Hteo sam da razbijem prozor stolicom ali su me zautsavile supruga i medicinske sestre. Dale su mi injekciju i smirio sam se„, rekao je Siniša Mihajlović opisivavši period lečenja.

https://www.instagram.com/p/B7a4Ph2iaz_/

Ne mislim da sam heroj. Normalan sam čovek sa snagama i slabostima. Suočio sam se sa time onakav kakav sam, ali svako mora sa time da se nosi kako mu odgovara. Niko ne treba da se stidi što je bolestan ili što plače. Najvažnija stvar je da ne žališ i da imaš želju da živiš i da se boriš„.

Mihajlović je rekao i da mu je period oko Božića bio veoma lep i da je vreme proveo sa porodicom. 

 „Bio sam bolestan ali sam morao da dam snagu svojoj porodici jer da su me videli tužnog bilo bi mi gore. Probao sam da uvek budem pozitivan i da se smejem, pretvarao sam se da ih ne brinem. To je bilo najteže. Bio je to jedan od najdivnijih Božića mog života, sa celom porodicom uz mene. Bila je tu moja majka koja se naljutila jer sam plakao na drugoj konferenciji za medije. Kod kuće je spremala srpska jela i bila su veoma ukusna, zahvaljujući njoj sam zaradio koji kilogram„.

Inače tokom perioda lečenja poruke podrške Siniši Mihajloviću je poslao Zlatan Ibrahimović. Čak je bilo priča da bi Šveđanin mogao da zaigra za Mihu u Bolonji no na kraju je otišao u Milan.

„Ibra je kao brat, kao igrači smo se takmičili i onda smo postali prijatelji. Žao mi je što nije došao u Bolonju ali razumem njegov izbor da ode u Milan iako bi mu bilo zabavnije sa nama. Imamo sličan karatker i drago mi je da se vratio u Italiju. Nadamo se da neće moći da igra protiv nas kako bismo imali jednu brigu manje u tom meču“.