Siniša navijačima Bolonje: Dali ste mi toliko snage

Fudbal 10. okt 201909:42 > 09:52
Podeli:
Izvor: Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images

Siniša Mihajlović je u utorak završio drugi ciklus hemoterapije u procesu lečenja akutne leukemije. Trener Bolonje je u jednoj video poruci poručio navijačima da je veoma zahvalan i da su mu oni dali snagu.

Poruka koju je Mihajlović snimio za navijače emitovana je na stadionu „Renato Dalara“ u sredu u revijalnom meču između legendi Bolonje i Reala. Tom utakmicom je Bolonja obeležila 110. godina postojanja.

Žao mi je što ne mogu da budem sa vama, ali izašao sam iz bolnice u utorak i zaista sam hteo da idem kući i da provedem vreme sa suprugom i decom. Nadam se da razumete to. Hteo sam da vam se zahvalim svima, Bolonjinim navijačima, klubu… na svemu što ste uradili za mene. Za sve te momente kada ste bili blizu mene i kada ste mi dali toliko snage tokom ovog neobičnog trenutka“, rekao je Mihajlović u emotivnoj video poruci.

Borim se sa ovom bolešću, ali sam siguran da ide dobro i da ću dobiti ovu bitku zahvaljujući vam i zahvaljući ljubavi moje porodice. Hteo sam i da pozdravim momke i Reala jer su došli da proslave 110 godina Bolonje i svi građani Bolonje treba da budu veoma ponosni. Posebno pozdravljam moju braću Kristijana Karembea i Klarensa Sedorfa.Volim vas momci. Takođe poručujem Marku (Di Vaiu) da ovo ne sme da shvati pogrešno, moramo da pobedimo i da igramo dobro, kao i uvek“, rekao je srpski stručnjak.

Mihajlović je inače u julu obelodanio da boluje od akutne leukemije, a ubrzo posle toga je počeo prvi ciklus hemoterapije. Siniša je predvodio ekipu Bolonje na dve utakmice, a iz bolnice se javljao igračima putem video linka. 

On je u Bolonju došao krajem januara 2019. godine i potpuno je preporodio tu ekipu koja se borila za opstanak. Po završetku sezone je produžio ugovor sa ovim italijanskim klubom.