Đorović: Šta da kažem, nadigrali su nas

Fudbal 17. jun 201920:59 > 21:02
Podeli:
Izvor: Sport Klub

Selektor mlade reprezentacije Srbije Goran Đorović priznao je nakon poraza od Austrije da su njegovi igrači bili potpuno nadigrani od strane protivnika.

Srbija je izgubila sa 2:0 i znatno umanjila šanse za plasman u polufinale Evropskog prvenstva.

„Nemam šta da kažem, nadigrali su nas. Imali smo kod 1:0 šansu, da smo to iskoristili… Ostaje nam da se spremimo, oporavimo i čekamo sledeći meč. Znali smo da nema lakih protivnika, da će biti drugi meč u odnosu na kvalifikacije, ali smo izgubili. Sportski treba čestitati Austrijancima na boljoj igri i pobedi“, rekao je Đorović.

Problemi u odbrani?

„Imali smo problem, znali smo kako će igrati Austrija, ali ovakve stvari se dešavaju. Ne krivim igrače. Dali su maksimum, ali to je fudbal. Jović je promašio ono, to bi promenilo tok… Austrija je bila bolja, to moramo priznati. Na fizičkom nivou nismo isparirali. Nemam šta da im zamerim“.

Crveni karton?

„Bio sam daleko, nisam video. Moraću kasnije. Vule je bio u duelu, da li je bio crveni ili ne, ne znam. Nažalost, promašena šansa, crveni karton… Teško je bilo. Sudije su te koje odlučuju, nemamo mogućnost da vidimo odmah šta je bilo. Nastavljamo dalje. Moramo da se podignemo. Igrači su pokazali kvalitet u prošlosti, ostavićemo ovo iza sebe, izvući pouke i pripremiti se za Nemačku“.

Duel sa Nemcima biti ili ne biti?

„Svesni smo da je biti ili ne biti meč sa Nemcima. Biće izuzetno teško, ali učinićemo sve da ostanemo u trci za polufinale. Što pre zaboravimo današnju utakmicu biće bolje za nas“, zaključio je Đorović.